Den bedste pris på dit arrangement

Hotel Grenaa Havlund

Kystvej 1, 8500 Grenaa

Hotel Grenaa – Havlund har en fantastisk beliggenhed, med kun 300 meter til en af landets bedste badestrande. Denne placering gør hotellet ideelt til firmaudflugter og lignende. Hotellet ligger tæt på flot natur og her er gode muligheder for at lave en række udendørsaktiviteter, i form af både hyggelige og sportslige aktiviteter.

Hotellet kan i samarbejde med ”Naturskolen” arrangere fx strandfiskeri i waders, guidet tur i skov og v. strand m.m.  Der indhentes særskilt tilbud på dette  og i tråd med Jeres ønsker.

Der er på Hotel Grenaa – Havlund selskabslokaler i alle størrelser og til alle arrangementer. Lokalerne kan rumme op til 50-60 pers. i fm. kursus/konference. Lokalerne er alle flotte og med stor charme. Her kan du og dine gæster til dit arrangement, få nogle gode oplevelser og du kan i samarbejde med det dygtige personale forme arrangementet, som du ønsker det.

Lokalerne kan også benyttes til møder, konferencer og kurser.

Der stilles white-board, Ben Q projektor, lærred og flipovers til rådighed. I forbindelse med konference-opholdet, vil forplejningen være helt i top. Lokalerne er alle flotte og behagelige at opholde sig i, de hjælper til, at du og dine gæster kan holde fokus på det faglige aspekt af mødet og lader personalet tage sig af det praktiske.

I hotellets restaurant serveres der altid retter lavet af de bedste råvarer. Det er også herfra, at forplejningen vil komme ved et konferenceophold. Hvis der ønskes en specifik menu, er køkkenet altid klar til at lytte og efterkomme særlige ønsker.

Der er på Hotel Grenaa – Havlund 23 værelser. Her er enkelt-, dobbelt-, og familieværelser.

Alle værelser er udstyret med bad, toilet, tv og fri internetadgang. Fra flere af værelserne er der havkig og disse fungerer godt til  at falde tilbage på efter en lang dag med mange gode oplevelser og indtryk.

Østjylland
2,8 km
20 km
23
120
60
4
1
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Anmeld Hotel Grenaa Havlund

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud