Den bedste pris på dit arrangement

Hotel Blicher

Kyhnsvej 2, 8680 Ry

Hotel Blicher er et 4-stjernet konferencehotel der ligger i det gamle og idylliske bybillede i Ry. Hotellet har for nylig gennemgået en større renovering, som indebar 30 nyrenoverede værelser, et hyggeligt loungeområde samt en ny reception. Man har på trods af den større renovering bevaret den hyggelige og historiske atmosfære der er at finde på hotellet.

Hotellet har nogle yderst professionelle og moderne mødefaciliteter, med 15 kursus- og gruppelokaler i forskellige størrelser, hvor det største af lokalerne kan rumme 250 deltagere ved teateropstilling, kan Hotel Blicher rumme selv de helt store arrangementer. Der er i alle lokalerne alt indenfor moderne AV-udstyr, så du kan afholde et møde i professionelle rammer. Har du som kunde særlige ønsker eller behov, står det venlige personale altid klar il at hjælpe med at opfylde disse, så du og dine deltagere får den bedst mulige oplevelse.

Ry er en hyggelig lille idyllisk by i Østjylland. Her er rolige omgivelser og natur ud over det sædvanlige. Den skønne natur lægger op til vandre-, løbe eller cykelture i det fri. Der er desuden gode muligheder for at lave diverse teambuildingøvelser i naturen. Der er i området bl.a. golfbaner og kanoudlejning.

Ønsker i at afholde et arrangement over flere dage, så er der rig mulighed for dette. Hotellet har 55 værelser, som sagtens kan indgå i jeres samlede pakke. Værelserne er alle meget flotte, funktionelle og er indrettet således at gæsten føler sig godt tilpas.

Forplejningen på Hotel Blicher er altid helt i top og man sætter en ære i, at kunderne nyder alt ved opholdet. Restauranten bruger kun det bedste indenfor råvare, så du som kunde altid får en god oplevelse.

Østjylland
4,4 km
46 km
55
250
150
7
8
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Hotel Blicher

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud