Den bedste pris på dit arrangement

Højby Kro

Højby Hovedgade 28, 4573 Højby

Tæt på natur, hav og offentligt transport, ligger den hyggelige Højby Kro. Her er man sikker på at få en personlig betjening, der gør det en fornøjelse af være gæst. Stedet er indrettet i klasssisk krostemning. Lokalerne er indrettet i varme farver og har masser af personlighed.

Højby Kro er primært et “feststed”. I kroens selskabslokaler, er det muligt både at holde firmafester eller traditionelle fester såsom bryllup, konfirmation, barnedåb eller fødselsdag.  I kroens største rum “Jagtsalen” er der plads til op til 120 mennesker. Menuerne laves med udgangspunkt i traditionel dansk og fransk madlavning – oftes med udgangspunkt i lokale råvarer. Højby Kro har sjældent en fast menu, da den skifter efter årstiderne. Det betyder også at der er stor fleksbilitet, og at man nemt kan sammensætte en menu der passer til jeres behov.

Kroen er dog også et godt sted at holde konferencer, møder eller workshops. Der er projekter samt lærred, internet mv. i både Jagtsalon (der har plads til 30 personer) samt Festsalen (plads til op til 120 personer). Pejsestuen kan bruges til mindre forsamlinger uden projekter. Hermed får man de samme professionelle rammer som et kursus- eller konferencested kan levere, men med en krostemning man ikke finder andre steder. Skal man udelukkende holde fester eller andre sociale begivenheder, kan man benytte “Krostuen” eller “Bondestuen”.

Det er desuden muligt at overnatte i et af hotellets 16 værelser.

Kroen ligger midt i den lille hyggelige by, Højby. I gåafstand kan man både ramme Odsherred Golfklub eller den smukke Højby Sø. Højby Kro ligger desuden få kilometer fra både det historiske Isefjord, Sejerø Bugt og Nyrup bugt.

Kommer man med offentligt transport, skal man ikke gå langt for at ramme hotellet, da Højby Station ligger kun et stenkast væk. Samler man folk fra både Sjælland og Jylland, er det en klar fordel, at man med omtrent 20 minutters kørsel, kan nå færgeovergangen “Ebeltoft-Sjællands Odde”.

Tøv ikke med at hente et tilbud til jeres næste arrangement fra Højby Kro.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
0,11 km
65 km
16
150
50
5
0
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Højby Kro

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud