Den bedste pris på dit arrangement

Herthadalen

5.0 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Herthadalen
Slangealléen 1, 4320 Lejre

Herthadalen er et ideelt udflugtsmål hvis man skal holde et kursus, konference eller fest, hvor der sættes pris på personlige og inspirerende rammer.

Skal I holde kurser, konferencer, foredrag eller møder, er Herthadalen et naturligt sted at vælge. Til  denne typer firmaarrangementer, er der plads til 100 personer ved borde og 150 personer i teateropstilling. Men lokalet kan indrettes, så det specifikt passer til det antal personer i er. Selvom Herthadalen er en gammel gård, kan stedet levere de samme gode faciliteter som et kursus- eller konferencecenter – og der er naturligvis både projektor og trådløst internet.

Lokalerne er perfekte, hvis du ønsker at afholde dit møde, kursus eller konference i utraditionelle omgivelser. Her lægges der en ære i, at kunden får en god oplevelse, hvor nøgleordene er “god trivsel, service og unikke madoplevelser”.

Herthadalen er også ideel til privatfester. Lokalerne kan rummer 200 personer, og fra dem, har man en flot udsigt over Knapsø. Her kan man holde alt fra fødselsdag, jubilæum, bryllup, barnedåb eller andre festlige begivenheder.

Det venlige personale på Herthadalen, står altid klar til at hjælpe dig med at få opfyldt dine behov, ønsker og ideer og er dygtige til at agere sparringspartnere, så dit arrangement bliver bedst muligt, både for dig og dine deltagere og lokalerne kan indrettes specifikt efter dine ønsker.

Herthadalen har siden år 1788 været et attraktivt udflugtsmål. Dengang samledes daglejerne fra byens gårde til fest og sang til den lyse morgen. Herthadalen er stadig en populær destination til den slags arrangementer og der er på Herthadalen mulighed for at afholde en række forskellige arrangementer – lige fra bryllupper til kurser og møder.

Herthadalen har en flot beliggenhed og huset bliver ofte valgt, netop på grund af den gode placering og beliggenhed. De flotte omgivelser indbyder til hyggelige gåture eller for de helt friske besøgende er der også gode ruter til løbeture. Der er ligeledes gode muligheder for at benytte de flotte omgivelser til udendørsaktiviteter.

Lyder Herthadalen som noget for dig, til dit arrangement, så få et uforpligtende tilbud der matcher dit arrangement helt gratis.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
2 km
12 km
0
150
100
3
2
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området
Nr Navn m2 H L B Timepris
1 Hovedhuset 0 120
A/V Udstyr
Der er intet A/V udstyr tilgængeligt i lokalet

Hovedhuset

m. m. m. 0 m2
2 Pavillonen 0 60
A/V Udstyr
Der er intet A/V udstyr tilgængeligt i lokalet

Pavillonen

m. m. m. 0 m2
3 Lillestuen 0 60
A/V Udstyr
Der er intet A/V udstyr tilgængeligt i lokalet

Lillestuen

m. m. m. 0 m2
4 Pejsestuen 0 60
A/V Udstyr
Der er intet A/V udstyr tilgængeligt i lokalet

Pejsestuen

m. m. m. 0 m2
5 Familiesalen 0
A/V Udstyr
Der er intet A/V udstyr tilgængeligt i lokalet

Familiesalen

Her vil der være plads til 50-80 pers.
m. m. m. 0 m2
6 Slotsladen 0 800
A/V Udstyr
Der er intet A/V udstyr tilgængeligt i lokalet

Slotsladen

m. m. m. 0 m2

Gør som 1 anden - anmeld Herthadalen

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Martin - Agera

Fantastisk sted med god service og mad i topklasse. Prisen er i den høje ende, men absolut rimeligt. Området er ligeledes et af landets smukkeste. Alt i alt et rigtigt anbefalelsesværdigt sted.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud