Den bedste pris på dit arrangement

Gefährlich

Fælledvej 7, 2200 København N

Få minutter fra City ligger en af Nørrebros mest populære restauranter og natklubber, Gefährlich. I dag- og aftentimerne er Gefährlich et utraditionelt spisested, men dog også med velkendte og traditionelle danske retter på menuen – som for eksempel køkkenets populære stegt flæsk med persillesovs.

Afholdelse af møder

Gefährlich er det ideelle sted at holde næste forretnings møde, de med deres centrale beliggenhed på Nørrebro, danner rammen om et hyggeligt spisested. Skulle mødet trække ud, så  byder Gefährlichs kyndige bartendere også på et imponerende og eksklusivt udvalg af velkendte og nye cocktails.

Hos Gefährlich er det også muligt at afholde private arrangementer.  I restauranten er der plads til 40 personer, 20 personer på hemsen og 30 personer i caféen. Skulle man ønske at afholde større arrangementer, så er det også muligt at booke hele huset.

Praktisk info:

Gefährlich ligger på en sidegade til Nørrebrogade, hvorfra der går busser. Skulle man komme med tog eller metro, så ligger Nørreport station en lille gåtur henover Dronning Louises Bro derfra. Denne tur kan dog også tages i bus.

 

København og omegn
1 km
8,5 km
n/a
30
30
3
n/a
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Gefährlich

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud