Den bedste pris på dit arrangement

Femø Kro og Kursuscenter

Askhavnsvej 66, 4930 Maribo

Femø Kro ligger, som navnet antyder på Femø. En lille ø der ligger 50 minutters sejtur fra Kragenæs på Lolland. En hyggelig tur, hvor der er rig mulighed for at lære hinanden at kende på vejen og nyde turen i fællesskab på den nye og meget flotte færge. Femø Kro er bevidst om, at det er kvaliteten af forberedelserne der afgøre, om resultatet af dit arrangement bliver succesfuldt. Derfor overlades intet til tilfældighederne og der søgers for, at alle informationer der har den mindste relevans kommer frem i lyset.

Femø Kro er mest af alt kendt for den gode mad og det rare miljø der omgiver hele Femø. Omgivelserne er rolige og det giver mødedeltagerne mulighed for, at stoppe op og enten tænke dybere tanker, eller stresse helt af og reflektere over ting der i dagligdagens ræs ikke er tid til.

Femø Kro tilbyder professionelle rammer til at holde kursus i. Lyse lokaler med fredelige og rolige omgivelser. Femø Kro er ideelt, hvis du skal afholde kursus eller møde over flere dage, da man da har samling på alle og deraf kommer meget tæt på hinanden og lærer af hinanden. Der vil være ro omkring kurset og folk vil have sit fikus 100% på det, det hele drejer sig om – nemlig dit kursus.

Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
24 km
33 km
24
80
70
2
4
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Femø Kro og Kursuscenter

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud