Den bedste pris på dit arrangement

Domus Portus

Østbanegade 103, 2100 København Ø

Hos Domus Portus kan man afholde selskaber med høj standard, for både private og erhverv. Her er de perfekte rammer til at afholde alt – lige fra bryllup og fødselsdag til konference og receptioner.

De flotte selskabslokaler har eksisteret under Domus Portus, siden april 2002. Der er i lokalerne plads til mellem 50 og 120 personer. Lokalerne er store og lyse og der er langs facaden store vinduer der skaber et utrolig godt miljø i lokalerne. Der er desuden tilknyttet en lounge og et bar område, hvor du og dine gæster kan hygge jer sammen.

Mødefaciliteterne hos Domus Portus er meget professionelle og hvor der bliver der skabt en helt unik stemning af fred og ro i lokalerne. Her skræddersyes arrangementerne, så de passer præcis med de behov og ønsker, som du skulle have. Det dygtige personale hjælper dig med, at du får ført dine ideer ud i verden. Der er alt indenfor moderne AV-udstyr tilknyttet lokalerne og har du helt specielle behov, strækker Domus Portus sig langt, for at opfylde dem.

Forplejningen under et ophold hos Domus Portus kommer fra Restaurant NO. 1 – hvor kvaliteten altid i top og hvor der benyttes kun de bedste råvarer.

Med en central beliggenhed på Østerbro, er det  nemt at komme til og fra stedet, både med bil og offentlig transport.  Der er desuden rigtig gode parkeringsmuligheder i området.

Det er fra Domus Portus muligt at gå til fælledparken og man har desuden let adgang til den centrale del af byen, hvor man kan opleve et væld af seværdigheder og attraktioner.

København og omegn
0,3 km
9 km
0
120
100
1
1
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Domus Portus

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud