Den bedste pris på dit arrangement

Dayz Søhøjlandet

Lille Amerika , 8883 Gjern

Dayz driver i alt seks resorts i Danmark, hvoraf tre af dem også har faciliteter til møder, kurser og konferencer. Dayz er det oplagte valg, hvis man er på udkig efter nogle rammer, som adskiller sig fra det typiske konferencecenter. Alle Dayz resorts har et subtropisk badeland, og det findes også ved Dayz Søhøjlandet. Derudover findes der en lang række andre aktiveteter, som kan benyttes som adspredelse i pauser eller som en del af fx et møde som teambuilding.

Dayz Søhøjlandet ligger i dejlige omgivelser tæt på natur, skov og vand, og det giver en masse muligheder for oplevelser udenfor også. Derfor har Dayz Søhøjlandet også en masse aktiviteter, man kan benytte sig af udendørs. Her kan man bo i ferieboliger, hvilket også giver en anderledes oplevelse, når folk bor sammen.

Hos Dayz Søhøjlandet kan I forvente at få alle de normale elementer, som der er ved en typisk konference eller et møde, men med rig mulighed for at lave anderledes aktiviteter, som giver specielle oplevelser.

Dayz er professionelle til at planlægge arrangementer for erhverv, og har derfor en lang række formater og pakker, som kan bruges til at skræddersy ens arrangement.

Dayz Søhøjlandet er også et oplagt sted til den alternative firmaudflugt eller fest fx julefrokost. Mulighederne er mange, og rammerne er til stede for en anderledes og inspirerende oplevelse.

Selve konferencelokalerne er i forskellige størrelser, selvfølgelig med det udstyr som det kræves af et moderne konferencecenter af AV-udstyr også WI-FI.

Østjylland
35 km
75 km
733
240
170
2
8 + boliger
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området
Nr Navn m2 H L B Timepris
1 Dayz Søhøjlandet 0 600 68 300
A/V Udstyr
Der er intet A/V udstyr tilgængeligt i lokalet

Dayz Søhøjlandet

m. m. m. 0 m2

Anmeld Dayz Søhøjlandet

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud