Den bedste pris på dit arrangement

Dansk-Tysk Handelskammer

Kongens Nytorv 26, 1050 København K

Dansk-Tysk Handelskammer er med sin unikke placering et fantastisk sted at holde sit møde eller  konference.

Handelskammeret råder over to flotte mødelokaler med udsigt ud over Nyhavn. Med under 250 meter fra Kongens Nytorv metro kommer du hurtigt til og fra f.eks. lufthavnen, Nørreport eller Hovedbanegården.

Det første mødelokale KOPENHAGEN er (ud over den flotte udsigt) udstyret med designermøbler i form af Arne Jacobsens helt klassiske 7’er stole. Lokalet kan indrettes på flere forskellige måder, der giver mulighed for op imod 100 gæster ved stående receptioner og 50 siddende.

KOPENHAGEN er velegnet til flere forskellige arrangementer. Lige fra møder og præsentationer til forhandlinger og seminarer. Derudover er det også muligt at holde middagsarrangementer til fornuftige penge. I fællesskab kan den rigtige catering-løsning blive fundet til netop dit arrangement.

Det andet lokale BERLIN er et mindre mødelokale, som kan rumme op til 14 personer. Lokalet er udstyret med et konferencebord, som kan ses på billederne, og har endvidere komfortable stole i klassisk Bauhaus stil fra arkitekten Marcel Breuer.

Begge lokaler har Wi-Fi, laptop, flip chart mm.

Hvis du trænger til et afbræk fra dit møde, byder  den centrale beliggenhed på en masse forskellige oplevelser i form af museer og restauranter, eksklusive butikker og et pulserende byliv.

København og omegn
0,24 km
6,8 km
n/a
50
30
1
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Dansk-Tysk Handelskammer

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud