Den bedste pris på dit arrangement

Dalum Landbrugsskole

5.0 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Dalum Landbrugsskole
Landbrugsvej 65, 5260 Odense S

Dalum har siden grundlæggelsen i 1886 fungeret som en landbrugsskole . I dag er stedet, udover at være en landbrugsskole, også et kursus- og konferencecenter. De forskellige formål som stedets bygninger bliver brugt til skaber en unik atmosfære, hvor læring i forskellige sammenhænge og platforme mødes. Selve bygningen er blevet bygget i 1862, og de smukke gamle bygninger skaber en unik ramme for arrangementer, hvor det er vigtigt at komme ud af de vante rammer.

Når det gælder teknisk udstyr har landbrugsskolen en bred vifte af forskelligt udstyr, der overgår, hvad man normalt kan forvente. Her er ikke kun alt det AV-udstyr, man skal bruge, men også mikrofonanlæg, klaver samt mulighed for at kopiere.

Lokalerne er holdt i lyse farver som regel med et godt lysindfald, hvilket er særligt vigtigt, hvis man fx har lange undervisningsdage. Dalum Landbrugsskole råder over mange forskellige lokaler af varierende størrelser. Skal I holde det helt store arrangement, er det muligt i ”Hallen”, hvor der er plads til 500 mennesker. Der er dog også en masse mindre rum, hvor man kan huse mellem 15 og 40 personer.

Dalum Landbrugsskole har sit eget køkken, der serveres som buffet både til middags- og aftensmåltider. Der bliver lagt vægt på det gode måltid, som er lavet af gode råvarer. Lokalerne er indrettet i minimalistisk kantinestil inspireret af den danske højskoletradition.

Dalum ligger i Odense Syd – midt på Fyn – og er et ideelt sted at holde kurser, seminarer eller konference, hvor det forventes, at gæster kommer fra hele landet.

Fyn og øerne
4,7 km
15 km
57
500
230
14
8
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Gør som 1 anden - anmeld Dalum Landbrugsskole

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Lars Lottrup - BallonMand.dk

Var her til et stort seminar. Det virkede rigtig godt med så store faciliteter og mange rum.

En del af seminaret blev kørt i en stor fællessal, men undervejs blev det splittet op i mindre grupper og det var der mange mindre lokaler til.

AV fungerede rigtig godt.

Meget centralt i Odense og stadig tæt på motorvej.

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud