Den bedste pris på dit arrangement

Dalby Hotel & Restaurant

Vordingborgvej 425, 4690 Haslev

Lidt syd for Køge ligger Dalby Hotel, hvor du kan holde både møder, konferencer og fester. Dalby Hotel er placeret ca 40 minutter fra det centrale København tæt på flot natur, godser og flere flotte golfbaner. Der er altså rig mulighed for at bruge de mange faciliteter omkring hotellet som et led i ens konference, møde eller lignende.

Dalby Hotel råder ligeledes over Restaurant Bregnen, hvor du også kan holde mindre middagsselskaber og lignende. Stedet har 28 værelser, men kan klare fester og konferencer helt op til 125 personer.

Dalby Hotel er et godt alternativ, hvis man ønsker at komme lidt væk fra byen og være tæt på naturen. Ligeledes er det et oplagt sted hvis man er en gruppe som skal på en udflugt, hvor der både er fagligt indhold samt noget socialt samvær. Mulighederne for at bruge de mange omgivelser i nærheden, som fx ture til et af de nærliggende gods, en runde golf eller bare at bruge naturen til gå-ture eller lignende, er oplagte hvis man ønsker et socialt element til ens konference eller møde.

Til mindre fester og faglige arrangementer over flere dage er der også mulighed for at bo på Dalby Hotel. Med 28 værelser kan et mindre selskab optage hele stedet, så man kan have det for sig selv.

Dalby Hotel kan i visse perioder tilbyde nogle meget fordelagtige priser. Noter i tilbuddet at du er fleksibel med datoer, hvis du er interesseret i dette, så skal vi sørge for at du får den bedste mulige pris.

N/A
Vestsjælland, Lolland-Falster og Møn
10 km
39 km
28
70
40
3
0
Ja
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Dalby Hotel & Restaurant

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud