Den bedste pris på dit arrangement

Café G

Kejsergade 2, 1155 København K

Café G ligger i centrum af København omgivet af en masse historie og selvfølgelig også Strøget. Her indbydes til diverse arrangementer i form af firmafester, julefrokoster, receptioner, bryllupper mm. også typerne udover det sædvanlige såsom jubilæer og produktlanceringer.

Her rådes over 80 kvadratmeter, hvilket kan give plads til op imod 65 personer, men der er også åbent for mindre arrangementer. Café G er åbne for de ønsker og behov i nu måtte have og vil deltage aktivt og konstruktivt i planlægningen af hele jeres arrangement, såfremt dette ønskes – dermed kan der blive sat et personligt præg netop jeres fest.

Café G nyder i øjeblikket stor succes med deres frokostordninger for private og firmaer og deres menukort spænder også bredt, lige fra pasta og diverse burgere til salater og sandwiches som kan arrangeres i forbindelse med et eventuelt arrangement.

Med en beliggenhed som Café G’s kan man ikke komme udenom at der er et hav af seværdigheder rundt omkring. Lige fra Rundetårn til de mange forskellige museer og butikker København rummer. Mulighederne er mange. Hvis man kommer langvejs fra er der massere af overnatningsmuligheder rundt omkring i form af byens hoteller og vandrehjem.

Da Café G er i indre by er parkeringsmulighederne begrænset, hvortil man kan søge op imod Israels Plads ved Nørreport hvor der er mange flere parkeringspladser. Hvis man kommer med offentlig transport går både 11A og 14 til Gammeltorv som ligger 300 meter fra cafeen.

 

København og omegn
0,65 km
8,1 km
n/a
65
65
1
n/a
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Anmeld Café G

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud