Den bedste pris på dit arrangement

Best Western Palads Hotel

Sct. Mathias Gade 5, 8800 Viborg

Best Western Hotel Palads ligger centralt i Viborg – et af Danmarks ældste byer. Kommer man med offentligt transport, ligger hotellet kun få minutters gang fra Viborg Station. Er I kørende, kan man nemt komme til og fra Viborg, ved at bruge de nærliggende ringveje. Derudover er der også gode muligheder for at komme med fly, da både Karup Lufthavn og Skive Lufthavn ligger inde for overskuelig afstand.

Mødelokale med plads til 20 mennesker

Hotellet råder over et mindre mødelokale der kan huse op til 20 personer. I mødelokalet er der naturligvis en projekter, og internet. Har I lyst til at holde fx et bestyrelsesmøde i mere behagelige og hyggelige omgivelser, kan man også leje et af stedets VIP værelser til dette. Hotellet er altså bedst egnet til de mindre arrangementer, men når det så er sagt, så er kvaliteten af de små sammenkoster meget høj, da hotellet er vant til at styre de små møder og lignende.

Mange seværdigheder i nærheden

På grund af den gode beliggenhed er det nemt at få gode oplevelser i nærheden af hotellet. Her er rig mulighed for kulturelle oplevelser – fx i Viborg Kunsthal, eller Viborg Teater. Man kan også gå en tur ned til det smukke Søndersø og opleve de omkringliggende grønne områder.

Hvis Best Western Hotel Palads lyder som det du står og mangler, så tilføj hotellet til din liste over mulige destinationer og modtag et tilbud.

Østjylland
0,4 km
23 km
N/A
20
20
1
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud
Gratis Internet
Gratis parkering
Fitness
Svømmepøl
Teambuilding aktiviteter
Lounge/opholdsstue
Bar
Restaurant
Tæt på grønne områder
Tæt på hav eller sø
Elevator
24-timers reception
Computer station
Baggage opbevaring
Teresse/have
Rygning tilladt på området

Anmeld Best Western Palads Hotel

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud