Den bedste pris på dit arrangement

Belis Bar

5.0 ud af 5 (Baseret på 1 anmeldelser) Anmeld Belis Bar
Smallegade 1, 2000 Frederiksberg

Belis Bar ligger i flotte historiske lokaler under Frederiksberg Rådhus, som skaber en helt unik ramme til dit arrangement. Lokalerne på Belis Bar er flotte og med hyggelig belysning. Der er i lokalerne plads til op imod 150 personer, til diverse arrangementer.

Tæt på Frederiksberg Rådhus

Belis Bar ligger i utrolig hyggelige omgivelser, med udsigt fra caféen og baren, direkte ud til Frederiksberg Rådhusplads, fra det flotte glashus. Om sommeren, er der mulighed for, at sidde udendørs og nyde det dejlige danske vejr.

Perfekt til bryllup, konference og firmafest

Hos Belis Bar, er der mulighed for, at leje husets selskabslokaler, som danner den perfekte ramme for alt, lige fra bryllupper og fødselsdage, til konferencer og kurser. Til de større selskaber, er der mulighed for at leje hele restauranten – her er der plads til mere end 100 gæster.

Der er derudover mulighed for, at leje Belis Bars “Private Dining Room” i den såkaldte bogmesterstue. Denne er ideel, for de mindre selskaber, som ønsker lukkede lokaler til sit arrangement.

Arrangementet skræddersyes til jeres behov

På Belis Bar skræddersyes arrangementerne efter kundens ønsker, behov og ideer. Det venlige og dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig, med at få det arrangement på benene, som du ønsker og personalet står under hele besøget klar til at hjælpe.

Har du brug for lokaler til din fest eller dit arrangement centralt i København, er Belis Bar stedet for dig.

København og omegn
0,3 km
13,2 km
0
150
100
3
1
Nej
Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud

Gør som 1 anden - anmeld Belis Bar

Din Vurdering:

Vind gavekort
0

Mathias Holm Hansen - FAIL Copenhagen

Jeg kan varmt anbefale Belis Bar. Har været til flere arrangementer, bryllup, barnedåb og kandidatfester, og kvaliteten af maden og servicen har altid været i top!

Stedet er tilføjet til tilbudslisten.

Tilføj flere steder Få gratis Tilbud